Hvem er vi i Smil

Camilla

Camilla er Cand.Mag fra UIO med spesialisering innenfor journalistikk, markedsføring og sosiologi. Hun har flere års fartstid innenfor barnehage- skole og sportsfoto, og har jobbet med markedsføring, kommunikasjon, omdømme og kundeservice i bransjen. Det er Camilla du kontakter hvis du har lyst til å booke foto med oss i Smil, og hun vil være din kontaktperson på alt du måtte lurer på. Tidligere jobbet Camilla i IT bransjen, men der var det alt for lite av det som er viktig – glade folk og morsomme arbeidsoppgaver.

Øyvind


Øyvind har 25 års fartstid fra barnehage- skole og sportsfoto og har jobbet som fotograf og leder i mange år. Det er Øyvind som er leder for fotografene i Smil og har ansvaret for at de rette menneskene kommer til dere for å ta bilder. Han har tidligere drevet eget fotostudio med mange forskjellige typer oppdrag, og er en all-rounder innenfor foto. Øyvind er en mann med øye for detaljer og fokus på å sette mennesket i sentrum. Det blir det gode bilder av!

Heidi


Heidi er vår superdyktige, hyggelige og ikke minst detaljorienterte kontorsjef. Hun fikser kjøreplaner, navnelister og sørger for at fotografene våre har full kontroll når de kommer på besøk for å ta bilder. Dette får hun til i et utmerket samarbeid med administrasjonen på skolene eller barnehagene i Smilfamilien:-) Heidi har jobbet i bransjen i 6 år, så alle kan være trygge på at de blir godt ivaretatt når hun er på ballen!

Vegard

Vår blide og flinke fotograf Vegard har jobbet i Smil i flere år og blir alltid godt mottatt i skoler og barnehager han er på besøk i. Han får barna til å slappe av ved å være lun, pedagogisk og hyggelig uansett hva som måtte komme av uforutsette hendelser. Og tro oss - det skjer en del der ute hver eneste dag som ikke vi foresatte er klar over:-)

Ileana

Energiske og sprudlende Ileana har mange års erfaring med foto og elsker å jobbe med barn i alle aldre. Ileana er en blid, kreativ og utadvendt fotograf som evner å se muligheter der andre ser utfordringer!

Henriette

Sprudlende og morsomme Henriette har et svært godt lag med barna hun møter og er en flink fotograf som fort leser både ansatte og elever, og dermed løser oppgavene under fotograferingen på en super måte.

Fotografer i Smil

I tillegg til de faste ansatte i Smil-Foto er det alltid en stort knippe frilansere med masse erfaring, pedagogikk og smilet på lur som jobber for oss gjennom hele året. En forutsetning for å jobbe i Smil er at du er utdannet innen foto og ikke minst har erfaring med å møte barn og unge på deres arena.

Kontakt oss

Har du spørsmål rundt din bildebestilling, ta kontakt med oss på:

E-post: kundeservice@smil-foto.com
Telefon: 57 88 35 10