LEDIG STILLING
Smil-Foto AS søker fotograferSmil-Foto AS er et selskap i vekst, som alltid trenger flinke og pedagogiske fotografer til skolefotografering primært i Oslo og omegn.


Vi søker etter deg som har fotofaglig bakgrunn og interesse, samt en hyggelig og positiv tilnærming til mennesker rundt deg. Førerkort klasse B er en forutsetning for å kunne jobbe hos oss.

Vi tilbyr fastlønn i høysesong og ekstra gode betingelser til dere med erfaring fra bransjen.

Jobben vil primært være i perioden 01. august til 31. oktober, men for deg som leverer god kvalitet i alle ledd, er det stor mulighet for å være med videre. Full opplæring gis og alt utstyr du trenger lånes ut for å gjennomføre fotograferingen i vårt fotokonsept. Tjenestebil kan stilles til disposisjon. Vandelsattest/godkjent politiattest for å jobbe med barn og unge, må kunne fremlegges.

Skriftlig og muntlig flytende norsk er også en forutsetning for å jobbe i Smil.

Vi søker for tiden etter flere dyktige fotografer i østlandsområde som kjenner seg igjen i dette:

- Gode tekniske ferdigheter innenfor fotografering
- Faglig skolert, enten via formell utdanning eller erfaring
- Et trent øye som mestrer å fange uttrykk og sinnsstemning hos de som fotograferes
- Positiv, utadvendt, pedagogisk og entusiastisk

Ta gjerne kontakt med fotografansvarlig Øyvind Haugen på telefon +47 90192846 for en uforpliktende prat. Vi vurderer søkere fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Sjekk ut vår fine FB side som viser et mangfold av noen av de vakre bildene foresatte til glade barn har latt oss få vise frem til omverdenen.