SKOLEFOTOGRAFERING

Å ta gode skolebilder er mer krevende enn de fleste skjønner:) Å fange unike uttrykk på 2 minutter sammen med hvert barn krever en dreven og pedagogisk fotograf!

Vi jobber tett med skolens administrasjon i forkant av foto for å lage gode planer for gjennomføring. Det er viktig at alle får sine tilmålte minutter sammen med fototeamet vårt – på den måten skal de få skinne litt ekstra og ha det gøy på foto. Vi tar alltid mellom 8-15 unike portretter av alle elevene, og har på denne måten tatt skolefoto til nye høyder!

Vi sender alltid en rutinert, utdannet fotograf sammen med en dedikert fotoassistent som skal sørge for en fin og hyggelig fotoopplevelse for både små og store. Du som foresatt kan velge selv om du vil ha ett eller alle bildene, du kan kjøpe dem digitalt eller du kan bestille førsteklasses print som du kan gi bort ved en spesiell anledning. Du kan velge enkeltstående bildeark eller pakker som vi har satt sammen til gunstige priser. Noe for en hver smak og lommebok.
Å få frem det smilet som gjør deg varm om hjerte er viktig for oss.Gratis A5 katalog levert til skolen på 2-3 uker!


Alle elever og personalet på skolen får alltid en trykket A5 katalog av oss hvis det fotograferes portretter på 3 trinn eller mer. Ikke alle foresatte har evne til å kjøpe bilder hver år. I tillegg lever vi godt med gratisprinsippet i norsk skole og ønsker at alle elever skal ha et hyggelig minne etter foto – uavhengig av om foresatte kan eller vil kjøpe bilder. Dermed basta!